Wilde Wiven Festival!

Op 2 en 3 september is het zo ver.

Het leukste, mooiste, gaafste vrouwenfestival in Friesland gaat dan plaats vinden!

Lees hieronder alles over het festival!

Klik hier en lees gelijk wat er allemaal te doen en te beleven valt!

Klik hier om direct door te gaan naar de kaartverkoop. Je kunt nog tot 31 augustus een kaartje kopen. Aan de deur worden geen kaarten verkocht. Kom je met z’n tweeën? Dan krijg je een flink “introducee” korting! En op verzoek zijn er nu ook een (beperkt) aantal dagkaarten beschikbaar.

En wist je dat voor de festivalgangers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen de camping langer open blijft? Dus blijf wat langer kletsen, lekker zitten, jammen of een extra workshop volgen. Klik hier voor meer info over de extra workshops die op het terrein gegeven worden.

Lees hier ons creatiemanifest en hoe wij het festival met iedereen willen beleven:

Vrouwen Vieren Verbinding

“Feel like a Goddess!”

Op 2 en 3 september 2017 worden op camping Heeres in Fryslan 250 Wilde Wiven uit heel Nederland verwacht.

Stel je voor, het is 10 uur ‘s ochtends en uit de verte hoor je zingen, blijheid en vrolijkheid. Al naderend voel je het in de lucht; energie, kracht, Licht! Je zet je tentje op. Er volgt een openingsceremonie waar ieder van ons zijn deel in heeft en dan gaan we LOS! Je eerste workshop pak je mee. Of je kiest er voor om gezellig op het terrein te vertoeven; lekker eten, zonnebaden, kletsen, je ogen de kost geven bij de marktkraampjes of mee doen aan een terrein activiteit.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

Aan allerlei workshops kun je meedoen. Storytelling, mantra zingen, het stenenorakel spreekt, vuurspuwen, Yogadanza, Yoni-leer, zielsportret tekenen, en nog veel meer! Plezier staat boven alles. Deelname is vrij; niets moet: het mag. Er is veel beweging maar ook rust. De basis is goed, vanuit het hart. Iedereen is lerend en het is er de ruimte voor om lerend te zijn. Hierdoor ontstaat vrijheid om jezelf te durven zijn. Je hoort er bij, hoe je ook bent. We zijn gelijk aan elkaar, zo staan we ook in contact met elkaar. Het is een plek om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. We voelen, energie en verbondenheid. We zien mooie kleuren om ons heen en er is een kampvuur waar omheen wordt gedanst. We hebben bijzondere gesprekken met elkaar vanuit verbinding en groei. Een andere laag van ons zelf wordt onthuld.

Om hier onderdeel van uit te maken brengt deze link je naar je festivalkaartje.

We eten pure producten. Allerlei sensaties te ervaren. Kruidenthee, kombucha en ander lekker drinken en lekkere gerechtjes uit andere culturen. Alle zintuigen worden gestreeld. We genieten samen van het avondprogramma met de Berkenvrouw die haar verhaal vertelt aan het kampvuur, een vuurspuw act, het ritme van de muziek zet aan tot dans tot diep in de nacht. En pas na een ochtend met meditatie, yoga, een kruidenwandeling of de laatste workshop die je meepakt eindigden we om 12.30 uur met een liefdevol afscheid.

Om dit moois mee te beleven brengt deze link je bij je festivalkaartje.

De volgende ochtend lezen onze moeders in de krant dat er meer dan 250 vrouwen op het festival waren. Kracht, energie en licht straalde Friesland in. Bezoekers zijn getransformeerd en denken er nog lang over na. Mensen wilden maar dat het door bleef gaan. Deelnemers roepen: “Wat ben ik leuk, wat ben ik een tof wijf!” Er zijn nieuwe vriendschappen gesloten, mooie verbindingen gelegd en nieuwe samenwerkingen ontstaan. Er zijn zelfs een paar mannen geweest, van die lieve, die het allemaal maar accepteren en heel opbouwend zijn. Die mannen waren heel dankbaar dat ze er bij mochten zijn en dit mee mochten ervaren. En dat is ook helend geweest voor ons.
Het is een kleurrijk geheel, al deze vrouwen in pluimages. Vrouwen die er niet bij zijn, willen volgend jaar graag aansluiten. Ze zien ons dansen en vrij zijn maar ook heel intiem, vrouwen die iets kostbaars delen. En dat heeft hun geraakt.
Het was dik feest, en er was sisterhood. “I’ve got your back, babe”. Er wordt nog heel lang over na gepraat.” 
Jij kan dit fantastische evenement met ons meebeleven!

Koop hier je kaartje!

Jouw investering: 155 euro (inclusief 21% btw). Boek nu en ontvang 71 euro korting op het tweede kaartje! Je betaald voor het zogenaamde introducee kaartje dan slechts 84 euro!

Voor dit bedrag krijg je:

-3 (biologische) maaltijden (lunch, diner, ontbijt)
-Een mooie sta-plaats voor je tentje
-De mogelijkheid om 4 inspirerende workshops te volgen naar keuze
-kampvuur met muziek en entertainment op de zaterdagavond
-Toegang tot de markt met als thema: “Feel like a Goddess”.
-Bijzondere ontmoetingen met gelijkgestemden
-Een boel gezelligheid en sisterhood!

Lees hier over de workshops en andere activiteiten!

Gratis cadeautjes!                                                                                                                                         En om de voorpret nog wat groter te maken, geven we drie (!) cadeautjes weg! Klik op deze link en schrijf je in: http://eepurl.com/cVjsJT De cadeautjes verschijnen vanzelf in je inbox!

Dus ben je nieuwsgierig naar je eigen innerlijke Wilde Wijf? De audio meditatie om haar te ontdekken staat voor je klaar!

Of wil je meer weten en ervaren over de Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams? Je les Reis door de Manen komt eraan!

En misschien heb je gewoon zin om een mooi magazine te lezen vol inspirerende verhalen van andere wilde wiven. Komt dat goed uit; je Midzomer Droom editie is er helemaal klaar voor!

En alles wat je hoeft te doen is zorgen dat het bij jou in je inbox terecht kan komen.
Schrijf je via deze link in: http://eepurl.com/cVjsJT