Reis door de Manen workshops

Tijdens deze cursus ontdek je samen met andere vrouwen de lessen van de maan. Elke maan wordt geassocieerd met bepaalde energieën en levenslessen. Jamie Sams omschreef deze lessen aan de hand van de Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van de Native Americans. Maar ook hier, in Europa, kennen we een traditie van maanvieringen. In deze cursus wordt de wijsheid van beide tradities gecombineerd. Elke maan(d) kijken we samen naar het verhaal van een Clanmoeder en doen we een geleide meditatie zodat je de lessen van die maan ook kunt beleven en je eigen innerlijke wijsheid naar boven kunt halen. Daarnaast krijg je werkbladen om je ervaringen op uit te werken. Bundel ze allemaal zodat je aan het einde van de Reis door de Manen een persoonlijk naslagwerk hebt opgebouwd waar je weer een volgende Reis door de Manen mee kunt starten! Het laatste deel van de avond besteden we aan een creatieve opdracht waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten. Voor materialen wordt gezorgd.

 

dreamstime_xs_51681451

Reis met ons langs de manen van het jaar en:

Ontdek welke lessen en Clanmoeders bij elke maan horen

Wakker je creatieve vuur aan

Verbind je met andere vrouwen

Leer intuïtief werken

Vier je vrouwelijkheid

Put uit je eigen innerlijke wijsheid

  • Just have fun!

De kosten bedragen 18 euro per workshop. Je krijgt van ons:

  • Informatie over de bijbehorende Clanmoeder en de Westerse Traditie van de betreffende maan(d).
  • Een geleide meditatie waarin je het verhaal van de Clanmoeder zelf beleeft en ruimte is gelaten om je onderbewuste te laten spreken.
  • Werkbladen om je inzichten te verwerken
  • Materialen voor de creatieve verwerking
  • Gezelligheid met thee en versnaperingen
  • Ontmoeting met andere vrouwen rondom het thema
  • Als bonus krijg je de geleide meditatie ook per e-mail opgestuurd om thuis nog verder de diepte in te gaan.

Schrijf je hier in voor de workshop van  11 maart, Zij die de Waarheid Weegt.

Locatie: Spiritueel centrum Pacha Mama, Lekkum, Friesland

Tijd: 19:30-22:00/22:30

Data:
14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei, 10 juni, 8 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november, 2 december

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

En… vanaf heden kun je de lessen ook gewoon thuis volgen. Alle lessen zijn uitgeschreven en nu te verkrijgen in de webwinkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar het schone Lekkum af te reizen? Dan is dit je kans om niks te missen! Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Schrijf je hier in voor de workshop van 11 maart te Pacha Mama in Lekkum .

Wat anderen zeggen over de Reis door de Manen:

Corina: “Ik vond de workshop erg waardevol en ben zeker van plan om zoveel mogelijk van deze workshops te volgen.”

Alice: “Dag Marieke, Ik ben enthousiast aan jouw E cursus begonnen. Wat ik vooral zo fijn vind is dat ik weer creatief bezig ben en dan vooral meer te weten kom over de maan en de clan moeders.  Hier een foto van een berken maanmand. Ik vind het fijn om manden te maken van natuurlijke materialen. In deze mand wil ik iedere maand iets verzamelen wat me verbind met de clanmoeder van die maand.  Hartelijke groeten.”