Het Wilde Wijf

m sepia bij water

Hallo en welkom bij het Wilde Wijf!

Ik ben Marieke en tevens het Wilde Wijf achter deze website.

In januari 2016 ben ik een nieuw blog bij gaan houden; Sprinkel Sprankel. En al snel schreef ik mijn eerste blogpost over Het Wilde Wijf. De droom die ik al langer koesterde, maar nooit echt wat mee deed, kwam weer boven drijven en dit keer liet het me niet meer los.

“Ik wil nog meer weten over wat dat nu eigenlijk inhoud: vrouw zijn”

“Ik wil vertellen over mijn eigen ontdekkingsreis en dat wat ik weet delen”

“Ik wil leren van andere vrouwen over, en van, hun reis naar wijsheid”

“Ik wil delen met andere vrouwen. Alles. The good and the bad en zo samen die ontdekkingstocht aangaan”.

“Ik wil schrijven!”

En bovenal:

“Ik wil mijn bijdrage leveren aan deze wereld en ik ben er vast van overtuigd dat als vrouwen zichzelf overal ter wereld gaan koesteren en op waarde gaan schatten, de wereld vanzelf een stukje beter wordt.”

En zo is het Wilde Wijven Magazine in het leven geroepen en daarmee ook deze site.

Met het Wilde Wijven Magazine wil ik vrouwen inspireren om het Wilde Wijf in zichzelf te ontdekken en te laten dansen! (dit dansen mag je letterlijk en figuurlijk opvatten!) Zichzelf te koesteren, stil te worden, af te vragen wat je echt wilt, grenzen te verleggen (ook die niet zo belangrijk lijken, elk stapje telt) en creatieve uitspattingen te ontketenen.

Kun je je geen voorstelling maken van Het Wilde Wijf en zou je niet weten waarom we de wereld kunnen veranderen als we onszelf koesteren? Begin dan met het lezen van de onderstaande blogposts en vraag je gratis Wilde Wijven Magazine aan.

naamloos2

Zusterschap en TDF button

cover-nr_-1nieuwMijn blog is en blijft een onderdeel van Het Wilde Wijf. Daar post ik mijn artikelen en persoonlijke belevenissen. En hier en daar cadeautjes zoals een gratis printable, meditatie of  creatief project. Neem dus ook eens een kijkje bij Sprinkel Sprankel.

handtekening