FAQ

Heb je een vraag? Dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen via het contactformulier onderaan deze pagina. Maar voor jouw gemak hieronder de FAQ:

  1. Hoe krijg ik het Wilde Wijven Magazine aangeleverd?
  2. Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?
  3. Wat moet ik doen als ik problemen heb met het downloaden van de toegestuurde bestanden?
  4. Hoe kan ik op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Wilde Wijven Magazine?
  5. Kan ik een gastblog schrijven voor SprinkelSprankel / Het Wilde Wijf?
  6. Kan ik jou vragen om een gastblog te schrijven?
  7. Wat moet ik me voorstellen bij Het Wilde Wijf?
  8. Wat is je missie?
  9. Gelijk naar het contactformulier.
  10. Wat zijn de algemene voorwaarden voor het Wilde Wiven Festival?

 

Hoe krijg ik het Wilde Wijven Magazine aangeleverd?

Het magazine wordt in een pdf bestand verstuurd. Na lang kijk en vergelijk, is besloten om dit format aan te houden omdat:

* je het magazine kunt opslaan en na de eerste keer downloaden niet meer afhankelijk bent van het functioneren van het internet om het te lezen

* niet iedereen over de juiste apps beschikt om magazines die op een andere manier worden aangeboden te kunnen lezen. En ik wil je niet dwingen om extra kosten te maken om het magazine te kunnen lezen.

Na betaling krijg je automatisch een linkje toegestuurd van waar je het magazine kunt downloaden.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Ik zie het liefst blije en tevreden klanten. En als blijkt dat jij daar niet één van bent, dan heb je alle recht om je geld terug te vragen én te krijgen. Laat via het contactformulier onderaan deze pagina, binnen twee weken na aankoop van het product, een berichtje achter en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met het downloaden van de toegestuurde bestanden?

Ai, technische problemen. Héél irritant! Maar vaak ook goed op te lossen. Stuur een mail via onderstaand contactformulier  of naar info at sprinkelsprankel.com en het bestand zal op een andere manier naar je toe komen.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Wilde Wijven Magazine?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan de laatste nieuwtjes en blogposts in je inbox geleverd. Geen zorgen; ook in houd niet van spam en je gegevens worden absoluut niet met anderen gedeeld. Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Kan ik een gastblog schrijven voor SprinkelSprankel / Hetwildewijf?

Ja! Wel een kleine “maar”: Het onderwerp van je blogpost moet wel aansluiten bij het thema van SprinkelSprankel en Hetwildewijf, én goed te lezen zijn. Ik kan je dus niet garanderen dat je post ook geplaatst gaat worden, maar sta er zeker open voor. Neem contact op en dan gaan we bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Kan ik jou vragen om een gastblog te schrijven voor mijn blog?

Ja! Dat kan en mag altijd. 🙂 Laat me weten waar over je wilt dat ik schrijf. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Hartstikke leuk!

Wat moet ik me voorstellen bij “Het Wilde Wijf”?

Het Wilde Wijf is voor mij de ongetemde vrouw. De vrouw die lééft. Die zichzelf durft te zijn en zich niet in een hokje laat stoppen. De vrouw die haar emoties en gevoelens niet wegdrukt om “perfect” te kunnen zijn maar ze omarmt en onderzoekt. En nog heel veel dingen meer…. te veel om hier allemaal op te schrijven. Gelukkig heb ik het al eens in een blogpost verwoord ;-). Klik hier om deze te lezen!

Wat is je missie?

Sprankelen! En dat doe ik door te schrijven en te lezen, vertellen, ervaren. Ik zou zo graag zien dat vrouwen zichzelf waarderen voor wie ze zijn en niet om wie ze dénken te moeten zijn. Ik wil via mijn bedrijf, mijn blog en vooral het Wilde Wijven Magazine anderen (én mezelf!) inspireren om te zijn. Vrouw te zíjn, hoe dat er voor jou ook uit mag zien. Wil je meer weten? Lees dan deze blogpost.

Contactformulier