Deelnemers

Workshops, markt en meer

Deze pagina wordt regelmatig ge-update en van nieuws voorzien. Houd deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Workshops:

Labyrint lopen met Anita
Mijn naam is Anita Groenendijk en ik bied een labyrintworkshop aan. Het lopen van een labyrint is als een pelgrimage naar binnen. Door het lopen van de paden van het labyrint ontstaat er een bepaalde ritmiek en rust in het lichaam, we kunnen ons openstellen voor wat er binnenkomt aan lichamelijke en emotionele indrukken. Eerst gaan je de weg naar binnen en dan weer naar buiten, het is echt een prachtige werkvorm als je antwoorden op vragen wilt krijgen of als je een meditatie voor            jezelf wilt lopen. Met de groep doe ik eerst een meditatie, in de voorbereiding en door mij af te stemmen op de groep ontstaat vaak wel een ingang of onderwerp, maar iedereen is vrij om het labyrint naar eigen inzicht te lopen. Eigenlijk loopt het labyrint zichzelf en geeft aan wat er aangegeven wil worden op dat moment.

Meer weten over Anita? Klik op de foto van deze prachtige vrouw!

Reis door de Manen met Marieke en Miranda T

Marieke en Miranda hebben samen de cursus Reis door de Manen ontwikkelt. Deze cursus is gebaseerd op de Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders zoals ze zo mooi door Jamie Sams omschreven zijn. Elke maan staat een andere clanmoeder met een medicijn die zij ons komt schenken en leren centraal. We doen een geleide meditatie om het verhaal niet alleen te beluisteren, maar ook te beleven. We delen onze ervaringen en verwerken onze inzichten op een creatieve manier. Zie ook onze pagina over de workshopreeks voor  meer informatie en een video met meer uitleg (nou ja, een beetje uitleg en een boel gegiechel 🙂 ).

 

Zielsportretten tekenen / meditatief kleuren met Hanna

Hanna neemt je mee in haar wonderschone sprookjeswereld. Ze leert je hoe je een zielsportret kunt tekenen voor jezelf of een ander. De zielsportretten die Hanna tekent zijn doorvlochten van een wereld waarin alleen jouw mooiste zelf naar voren komt.

Mocht je nu gewoon zin hebben om even lekker te ontspannen terwijl je lekker met kleuren bezig bent, dan kan dat ook. De prachtige platen van Hanna liggen klaar!

Kruidenwandeling met Agnes

Mijn naam is Agnes Schwerwacher. In mijn vorig leven was ik zeker een heks.
In mijn huidig leven sta ik heel veel in de keuken, dingen klaar te maken, die ik bij voorkeur zelf heb geplukt tijdens mijn wandeling of gewoon in de tuin. Brandnetels voor in de soep, paardenbloem blaadjes voor de salade, hondsdraf met knoflook en bieslook in de kruidenboter. Look zonder look op je omeletje,…. En nog veel meer. De natuur heeft alles voor ons. Ik kan er elke keer zo blij van worden.
Opgegroeid op het Oostenrijkse platteland heb ik van mijn moeder en mijn grootouders mee gekregen, dat je bepaalde planten kon eten. Nu weet ik dat er nog veel meer te ontdekken valt. Dat er niet alleen maar heel veel vitamines inzitten, maar het leuk en goedkoop is en gewoon heerlijk smaakt. Mijn kennis heb ik vergaard via workshops, boeken en nieuwsgierigheid.
Wat is er leuker dan met je peuter een broodje met boter en madeliefjes op te smikkelen??? Oh ja, ik ben ook Moeder van 4 kinderen, samenwonend met mijn Friese man in Leeuwarden. Dan houd ik nog ontzettend van kleuren en creatief zijn. De combinatie met de natuur is helemaal mijn ding.
Informatie.
Op het festival geef ik 2 workshops.. Voor max. 8 deelnemers.
Afhankelijk van wat er groeit tijdens dit weekend gaan we groene smoothies en kruidenboter maken, ga ik wat vertellen, kun je vragen stellen, ruiken, plukken, samen lekkere dingen klaar maken. Wat het precies gaat worden is een verrassing. Want…… eerlijk….. we kunnen wel van alles bedenken, wat we gaan maken dit weekend. Maar echt weten doen we het niet.
Gezellig als je mee doet bij de kruidenwandeling!

Yogadanza met Akkelien.

YogaDanza is bewegen vanuit je Hart.
Yogadanza haalt jouw vrouwelijkheid, speelsheid, creativiteit en enthousiasme helemaal naar boven.
Je ervaart een liefdevolle verbinding met JeZelf en de ander.
Yoga,dansen,mantra zingen en meer.
Vanuit deze open energie stroom jij als het Wilde Wife! (Neem je eigen matje mee)

Ken uzelve met Jolanda

‘Ken Uzelve’ – al in de oudheid waren er filosofen die zich bezig hielden met de vraag ‘wie ben ik?’. Niets nieuws onder de zon dus, en in deze tijd weer heel actueel. Onze maatschappij vraagt steeds weer om keuzes en veel mensen voelen dat ze niet meer mee willen met de ‘massa’. Wat wil ik? Wat is voor mij belangrijk? Hoe richt ik mijn leven in? Antwoorden op deze vragen zijn niet eenvoudig te geven en zelfreflectie is daarbij een belangrijk hulpmiddel. 

In deze workshop ga je aan de hand van een (zelf)reflectiekaart een thema verkennen. We doen dit door (geleide) meditatie en creatieve technieken, waarbij je een prachtig canvas maakt dat je meeneemt als geheugensteuntje. 

Over Jolanda:

Zelfreflectie (persoonlijke ontwikkeling) en creatie (mooie dingen maken) zijn de twee rode draden in mijn leven. Als kind al knutselde ik veel, van borduren tot tekenen, van prutsen met stokjes en mos tot mijn kamer versieren. 10 jaar geleden verstuurde ik mijn eerste factuur voor iets wat ik gemaakt had voor iemand anders, nu heb ik in april een ruimte geopend in Amersfoort waar ik workshops geef en ruimte bied aan andere activiteiten rondom creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Naast mijn werk in het onderwijs heb ik veel scholing gevolgd, waaronder een aantal trajecten over coaching en een NLP-opleiding. Ik heb ervaren dat ik als mens altijd in ontwikkeling ben, en anderen daarbij ondersteunen vind ik bijzonder en waardevol. 

Ik ontmoet je graag bij mijn workshop, wees welkom!

Geleide godinnen meditatie met Karin
Helende Godin Meditatie door Innervrouw – “In Sisterhood verbinden we ons en creëren we samen een sacrale cirkel van licht en liefde. In de geborgenheid van de Divine Feminine worden de vrouwen door Karin begeleid in een helende meditatie, om de Godin in zichzelf te ontmoeten, heling, liefde en inzichten te ontvangen. Deze meditatie werkt helend door op alle lagen: lichamelijk – emotioneel – denken – energetisch, tijdens en zelfs na de meditatie.” Karin werkt energetisch en is intuïtief afgestemd op de energie van de groep vrouwen. Na afloop trekken we een Godinnenkaart ter ondersteuning, en sluiten we in licht en liefde af voor onszelf en de wereld. Voel je welkom mooie vrouw! Liefs Karin

Over Karin:

Karin is soulcoach voor vrouwen. Zij is een eigentijdse priesteres met wortels uit Avalon en Oude Egypte tempel van Isis, Moonmother, Womb Keeper en Hoedster van de Rode Tent te Heerlen (Limburg). Tijdens het festival geeft Karin persoonlijke Readings en de Helende Godin Meditatie. Ook kun je met haar kennismaken, en informatie krijgen over haar Innervrouw vrouwencirkels, de Rode Tent, en persoonlijke (Soul)healingsessies. “Ik begeleid vrouwen op zielenniveau, de Godin in zichzelf, hun Innervrouw te eren en te ervaren. Ik geef een Reading in het Hier en Nu, om jou, mooie vrouw, weer op je vrouwelijke zielenpad te brengen, te leven naar je Ware Essentie. Je ontvangt boodschappen, eventueel van overledenen, liefdevolle inzichten en praktische handreikingen, zodat jij weer verder kunt sister.”

Boetseren met Yvette

Yvette is werkzaam in haar eigen atelier Dornroschen, waar ze prachtige creaties maakt. Van (fantasy) kostuums tot schilderkunst, Yvette is van vele markten thuis. Tijdens het festival zal ze een workshop boetseren verzorgen met natuurlijk een wilde wiven thema.

 

Ontdek je innerlijke Wilde Wijf met Marieke

Het Wilde Wijf, de ontembare vrouw, je innerlijke Godin. Wie is zij nu eigenlijk voor jou? Hoe ziet jouw wildste versie van jezelf eruit? Wat laat jouw hart zingen? Via een geleide meditatie ga je opzoek naar je innerlijke Wilde Wijf. Onze inzichten verwerken we door het maken van een amulet die of spiritdoll die ons herinnert aan ons innerlijke Wilde Wijf en zo iets tastbaars krijgt om op terug te grijpen op momenten dat je dit even nodig hebt. Waarschuwing: wees bereid om verrast te worden. Mijn innerlijke Wilde Wijf was nogal anders dan verwacht! 😉

Healing met Belinda

Je bent een prima Belinda, werd mij gezegd.

Wat een mooi compliment en wat een mooi inzicht. Wij zijn alle prisma’s en hoe helderde we zijn hoe meer het universele licht door ons heen kan schijnen. De wereld is onze spiegel. Zij laat ons zien wat wij denken en wat wij voelen. Hoe meer je los komt van overtuigingen en oordelen, hoe meer je leeft van uit jouw hart, hoe meer het licht door jou heen kan stralen.

In mijn praktijk begeleid ik 1 op 1 als in groepen om ieder zijn eigen prisma helder te maken zodat het universele licht optimaal door ieder heen mag schijnen. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van coaching aan de hand van de wetenschap en de Wet van de Aantrekkingskracht en/of helingsessies.
Het universele licht staalt het sterkst door mij als ik een helingssessie geef. Tijdens dit Wilde Wiven festival mag jij hier in “baden”.

We zijn in onze maatschappij zo gewend om iets te moeten doen. Tijdens de sessie laten we het moeten varen en gaan we over naar het ontvangen. Belinda maakt contact met het veld en de deelnemers aan de sessie. Hierdoor zal de cel frequentie en daarmee het zelf en dus het zelf herstellende vermogen van de lichaamscellen verhogen. Ook zal de hersenfrequentie over gaan naar tetra of zelfs delta zoals bij diepe meditatie. Hierdoor zullen inzichten ontstaan. Hoe jij de sessie ervaart zal zeer persoonlijk zijn, maar het meest voorkomend zijn het voelen van tintelingen en zeer diepe ontspanning. De bijzondere ervaring van de
sessie op zich is al prachtig om te ervaren, maar wat de heling te weeg brengt is de grootste gift.

Sjamanistische opstelling met paarden met Heidi 

“Deze middag onderzoeken we samen met de paarden systemen en wat daarin gezien en geheeld mag worden. We leven allemaal in systemen; dit kan gaan over je gezin, je werksysteem, vrienden, sportvereniging, je voorouders. Als er iets in deze systemen niet gezien of erkend wordt zal dit wringen in je huidige leven. Dit kan van generatie op generatie door gaan, misschien is het nu tijd om deze cirkel te doorbreken? Het Sjamanistische deel is dat we werken in het Wetende veld (wat ook bekend staat als systemisch veld) en werken in het NU met alle signalen die ons vanuit de natuur en door de paarden worden gegeven. In verbinding met al wat is staan we open voor een diepe transformerende ervaring.” “Deze middag onderzoeken we samen met de paarden systemen en wat daarin gezien en geheeld mag worden. We leven allemaal in systemen; dit kan gaan over je gezin, je werksysteem, vrienden, sportvereniging, je voorouders. Als er iets in deze systemen niet gezien of erkend wordt zal dit wringen in je huidige leven. Dit kan van generatie op generatie door gaan, misschien is het nu tijd om deze cirkel te doorbreken? Het Sjamanistische deel is dat we werken in het Wetende veld (wat ook bekend staat als systemisch veld) en werken in het NU met alle signalen die ons vanuit de natuur en door de paarden worden gegeven. In verbinding met al wat is staan we open voor een diepe transformerende ervaring.”

Maanmindfulness met Rilana
Een verbinding tussen mindfulness en natuurspiritualiteit. Door middel van mindfulness en lichaamswerk, laat ik jullie dichterbij jezelf, je eigen lichaam en gevoel komen. Om vervolgens te gaan werken met de energie en de krachten van grootmoeder maan.

Maria Magdalena, de rode maan met Rilana

Heb jij jezelf lief? Jij, zoals je bent? Maria Magdalena omarmde haarzelf. Zij heeft alle maanfasen doorlopen en liet zichzelf zien zoals ze was. Een ontvankelijke vrouw, open, krachtig, vol liefde. Zo kun jij ook zijn. Doorloop samen met mij één van de paden die zij ook doorlopen heeft, ervaar zelfliefde en omarm je vrouwelijkheid met al jouw zachte kracht.

Neem voor beide workshops een matje, stoeltje, dekentje, kussentje mee om het jezelf makkelijk te maken.

Tevens geeft Rilana maanconsulten: Heb jij een vraag, sta je op een kruispunt of wil je verduidelijking, laat de maan en de stenen uit Glastonbury jou antwoorden geven.

Maanconsult; ongeveer 45 min, kosten 13 €

Voor de verschillende maanfasen lenen zich verschillende vormen van orakelen, werken met stenen is er één van. Paranormale zintuigen worden verscherpt onder de energie van de maan, elke fase heeft haar eigen energie. Ik werk tijdens het orakelen met verschillende soorten halfedelstenen, die je werpt op mijn maankleed, met daarop de vier fasen van de maan verwerkt. Met dit orakel kun je antwoord krijgen op vragen, je pad duidelijk krijgen als je op een kruispunt staat.

Over Rilana:

Mijn naam is Rilana Altena en ik ben LevensKrachtverbinder en Maanvrouw bij en eigenaar van Lunara.

Tot en met mijn dertigste jaar was ik totaal niet in verbinding met mezelf. Ik was een onzeker, nerveus en angstig persoon, die zichzelf overschreeuwde en alleen maar bezig was het anderen naar de zin te maken. Op een gegeven moment kwam ik een vrouw tegen die mij in verbinding bracht met de natuurreligie. Van daaruit leerde ik verbinding maken met prachtige vrouwen en samen met Aan woordenlijst toevoegen kwam ik weer terug bij mezelf, mijn kern. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig ben en getrouwd met de liefste man die ik me kan wensen.
Dat gun ik iedereen. Liefde. Vooral vrouwen gun ik de liefde, zelfliefde. Dat ze weer in contact komen met zichzelf, met hun kern en van daaruit tot rust en in balans komen. Zodat zij hun innerlijke kracht, durven te tonen.

 

Trance reis met Myrjam Jansma.

Tijdens deze workshop geef ik een korte introductie over wat hypnose eigenlijk is. Er bestaan nogal wat vooroordelen rond hypnose die ik graag wil wegnemen, want het is zo’n mooi hulpmiddel om tot snelle resultaten te komen bv als je af wilt van angsten en bepaalde verslavingen. Je kan het gebruiken voor geheugentraining, stressmanagement, tandenknarsen, blokkades oplossen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
Ik ben diep onder de indruk geraakt van hypnose en wat het voor mensen kan betekenen.
Daarna………. neem ik je mee op een bijzondere en voor sommigen een onvergetelijke reis! Naar een andere tijd in een ver of niet zo ver verleden. Ga je mee?

Over Mirjam:

Het leven te leven, te vieren en het door je aderen te voelen stromen. Te blijven leren en er alles aan te doen om mijn volle potentieel te gebruiken. Mijn levensmotto! En dat ging me een hele tijd goed af, veel gereisd en ervaring opgedaan, jaren in India gewoond, waar ik me meteen thuis voelde alsof ik er al eens was geweest! Ik heb daar de opleiding tot Ayurvedisch therapeut gedaan, werkte als massage therapeut, organiseerde en begeleidde fasting en detox retraites voor groepen in de Himalaya. Terug in Nederland ben ik mezelf vaak tegen gekomen, er waren nogal wat lessen te leren. Voelde me vaak alsof ik stil stond (in de off stand). Ik volgde een hypnose opleiding en bezig zijn met hypnose heeft iets in me geraakt. Leerde ook hoe ik mezelf weer in de on stand kon zetten. Ben nu bezig om een speciaal hypnose programma te ontwikkelen en dat geeft zoveel energie! ik voel het weer, het leven stroomt weer door mijn aderen!

Yoga met Mirjam vd Veen

Foto door M Schuttinga

Ik ben Mirjam van der Veen, 41 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik geef yogalessen in Yogacentrum Leeuwarden, waar ik sinds 2014 eigenaar van ben. Naast hatha ‘gewone’ yoga ook zwangerschapsyoga, mama-yoga, babymassages en baby-yoga. Een persoonlijke zoektocht en feministische opvoeding brachten me bij de kracht van de vrouw en hoe daar op te durven vertrouwen. Yoga helpt me daar bij, maar zeker ook het werken met moeders en baby’s. Het spiegelen aan elkaar, het leren van elkaar, dansen, yoga en bijeen komen in cirkels geeft ruimte voor het openen van het bekken, de yoni en onze yin (vrouwelijke) energie. Dit geeft levenskracht en levensvreugde. In de hatha yoga workshop op het Wilde Wiven festival breng ik je naar de basis van je lichaam, het fundament, waar deze levenskracht leeft en wil gaan stromen. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ruimte en vertrouwen met Saskia vd Vlist

Saskia van der Vlist is trainster, psychosociaal begeleidster en vooral Zingeres met hart en ziel!
Ze is 52 jaar en heeft de liefde voor het zingen van huis uit meegekregen. Na jaren als zangeres te hebben opgetreden is ze naar binnen gekeerd en improvisatie zang is een wezenlijk onderdeel van haar geworden. Saskia kent de toon van het leven en de ‘Zingeres’ werd geboren.

Saskia geeft de mens graag een persoonlijke serenade die gebaseerd is op jouw naam en aanwezigheid. Hiermee geeft ze jou LEA (liefde, erkenning en aandacht).

Een waar kadootje voor je ziel. – zie ook de Facebook pagina: Zingeres – Saskia van der Vlist

Bovendien geeft Saskia ook nog een workshop waarin haar talent en ervaring als zingeres gecombineerd worden met fysieke oefeningen die je willen laten voelen hoe het voelt om iemand toe te laten in vertrouwen

Zing een zinderend zigeunerlied met Nadita

“Muziek is een universele taal die mensen met elkaar verbindt”

Zangeres Nadita neemt jullie graag mee op een muzikale reis om de wereld!
Zij zal, met haar pure stemgeluid, in diverse talen, waaronder Romanes, liederen gaan zingen met een zéér uiteenlopend karakter….
Je kunt hierbij denken aan pure melancholie tot en met uitzinnige uitbundigheid, ook zal zij een eigen geschreven lied gaan zingen waar ook de Friese taal in is verwerkt!

Tevens zal Nadita een workshop gaan geven : Een Zinderend Zigeunerlied leren Zingen?!
We gaan in deze workshop zònder noten, maar wél met een gezonde dosis humor en geduld aan de slag met een zéér opzwepend lied! Ook het (h)eerlijk vrij vanuit jouw eigen ( unieke) kern zingen in verbondenheid komt in deze workshop aan bod
Je hoeft geen ervaren zangeres te zijn om mee te kunnen doen aan de workshop.

Laat je seksuele energie stromen, met Anita Groeneveld

Ik ben Vallei-coach en fysiotherapeut. Ik begeleid (groepen) vrouwen op weg naar levenslust, naar hun eigen, vrije seksuele energie.  Vanuit Taoïstisch oogpunt vertel ik over vrouwelijke seksualiteit, het Vallei-orgasme, het innerlijk landschap en hoe je hiermee gezonder, gelukkiger, sensueler en weer stromend kunt worden. Hoe je bérgen energie haalt uit je eigen seksualiteit. Hoe je je ingedutte seksleven een boost kan geven, hoe je menstruatie- en overgangsperikelen  moeiteloos doorkomt, en hoe je je leven lang een bruisende, gezonde en sensuele vrouw blijft.  Ik geef je oefeningen die jou de kracht van de moeder-aarde energie doen voelen, die jou in het krachtenveld tussen aarde en hemel doen bewegen, met een altijd stromend, warm en tintelend tevreden gevoel.

Jouw seksualiteit is jouw energie en is jouw kracht!

Tevens geeft Anita Chi kung oefeningen in de ochtend en leert ze je hoe je langzaam je lichaam wakker schudt en de energie van de aarde en de hemel in jou kunt doen samenkomen

Storytelling met Saakje Bakker

Verhalen raken. Verhalen verbinden. Verhalen roept verhalen op.
De ene keer vertel je een verhaal met woorden, de andere keer in stilte.

Mijn verhaal gaf ik 3 jaar geleden een andere wending. Ik ontsloeg mezelf uit mijn vaste baan. Liet het drukke Den Haag achter me en keerde terug naar mijn roots, Friesland. Mijn verhaal was toe aan een herziene uitgave, een nieuwe versie en deze keer met mijzelf als hoofdpersoon.

Ik ben Saakje Bakker. Verliefd op vrijheid en bijzonder enthousiast over Storytelling.

Ken jij jouw verhaal?
Ben jij de hoofdpersoon?
Zit jij zelf achter het toetsenbord?
Of ben een figurant in jouw verhaal of dat van een ander en heb je de pen uit handen gegeven…

In deze workshop leer ik je hoe je aan de slag kunt met jouw verhaal.

Wat is jouw ‘Er was eens…….’?

Friese Symboliek en tatoeages met Elbrich

Elbrich weet alles van (oud) Friese symboliek. Ze verwerkt deze in haar ontwerpen welke ze met de hand tatoeëert. Op ambachtelijke wijze! Het resultaat is prachtig! Ben je er steevast van overtuigd dat je nooit en te nimmer een tatoeage gaat nemen? Bereid je dan voor op ernstige twijfel. Want na het zien van de ontwerpen van Elbrich wordt de verleiding wel heel groot!

In deze workshop leert Elbrich je alles over Friese symboliek en wie weet durf je het zelfs aan om een mooi symbool te laten zetten?

Vilt verbinding met Quinta:

Natuurlijk leven! Afgezaagd of B(l)oeiend? In deze workshop werken we met natuurlijk materiaal zoals wol, we verbinden.. delen.. en maken met onze handen een prachtig verbindingswerk wat je als herinnering mee naar huis neemt.

Natuurlijk leven vanuit hand, hart en verbinding !

Over Quinta:

Quinta woont op het platteland in het pittoreske Langelille (Friesland) en is oprichtster van Web van Oervrouwen.
Ze is een oermoeder, leeft het natuurlijk ouderschap met haar man en kinderen, zelfvoorzienend op een boerderijtje met eigen kudde en gewassen. Ze organiseert de jaarfeesten geschikt voor het hele gezin, is Hoedster van de Rode tent in Langelille, draagconsulente, organiseert zwangerschap/natuurlijk ouderschap bijeenkomsten.
Ook ondersteunt ze vrouwen bij de creatie van een eigen placentazak voor na de lotusgeboorte en geeft ze viltworkshops: o.a. vilten met kinderen, vachtvilten etc.
Samen met haar man organiseert ze Medicijncirkels o.a. met Kambo & Rapé.

Yoni steaming met Angeline Schievink en Chandana

Misschien heb je er al eens van gehoord; yoni steaming, een oud gebruik wat een heilzaam effect heeft op het vrouwelijk lichaam. Angeline vertelt je alles wat er te weten valt over dit oude en heilige gebruik dat weer volop in de belangstelling staat. Je leert zelf een kruidenmengsel samenstellen en hoe deze toe te passen. En natuurlijk wordt de praktijkervaring ook aangeboden. Daarnaast verkoopt Angeline haar kruidenmengsels, tincturen, massageolie en home made zalfjes zodat je je hele lijf heerlijk in de watten kunt leggen! Klik hier voor een pdf met uitgebreide uitleg over de workshop.

Stembevrijding met Sylvia Slegers

Bij de workshop “De stem van het hart” staat de liefdevolle energie van het hart centraal. Je wordt uitgenodigd om vanuit je hart energie je met jezelf en de rest van de wereld te verbinden. Naast meditaties en visualisaties zullen we ook met het lichaam werken en laten we de stem van hart klinken door samen te zingen. Je hebt geen zang ervaring nodig om deze bijzondere workshop mee te maken!

Edelstenen en krachtvoorwerp maken met Suus Spirit

Ik ben Suzan, 36 jaar en woon in ’t Gooi. Ik geef op het festival 2 workshops voor kleine groepjes, namelijk
“Edelsteen die bij je past” en “Krachtvoorwerp maken”.
Met de eerste gaan we lekker spelen met edelstenen. Met de tweede gaan we een mooi voorwerp maken wat je gaat helpen en blijft herinneren aan dit festival. Tevens verkoop ik edelstenen en edelsteen sieraden voor mijn workshoptent.

Soulcollage met Anke

AnkerArt biedt workshops aan in het maken van zielenkaarten oftewel SoulCollage(r)
Speciaal voor het wilde wiven festival is het thema: ‘Oermoeders’
Ontdek door willekeurige afbeeldingen te selecteren en te plakken op een kaart welke wijsheden je ‘oermoeders’ je influisteren.

 

Klankreis (ligconcert) met de Native American Flute

De Native American Flute is één van ’s werelds oudste instrumenten. Deze fluit is verbonden met het hart en met Moeder Aarde, en wordt ook wel de ‘fluit van de liefde’ genoemd. Door je te verbinden met de betoverende klanken van de fluit, ga je van je hoofd naar je hart. De warme klanken brengen je in eenheid met jezelf, met anderen en met de omgeving en heeft een helende werking op geest, ziel en lichaam.

Laat je meevoeren op de klanken van dit prachtige instrument en voel en ervaar de ontspanning, de rust en de eenwording.

Wil je dit ervaren, kom dan op zaterdag om 17:15 uur naar de vuurplaats.
Matje en dekentje meenemen.

Ook zal Henriëtte je op zondagmorgen liefdevol wekken met de prachtige klanken van de Native American Flute.

 

Veldactiviteit:

Opening en sluitings ceremonie met Miranda D

Groene smoothies maken met Agnes

Naaien voor het goede doel met Lotte en Jolanda

Laat een prachtige foto van je maken door Jeske

Zingeres Saskia brengt jou een persoonlijke serenade!

Berkenvrouw

De januarimaan deed haar geboren worden: Berkenvrouw
Ze is veel ouder en wijzer
dan onze tijd hier haar geeft
Ze is de oeroude les
van de kringloop van het leven
en de dood
Diep diep diep weet zij je onderbewuste te raken
En eeuwen oude kennis wakker te maken
En de kern van ons bestaan te raken

Zij ontmoet je
bij het vuur
van verbinding,
Het hart
van ons
festivalterritorium

Markt:

Stenenorakel leggen met Sandra

Sandra legt voor jou graag het Siberisch Stenenorakel. Het interpreteren van de stenen en haar eigen intuïtieve aanvoelen geven een kijkje in de eigen ziel. Sandra haar readings zijn inspirerend en bekrachtigend!

 

 

Alternatieve menstruatieproducten van Lotte

Hatsaflatsa kunst en sieraden van Hanna

Massage met Melanie. Melanie staat op het festival met een fijn ingerichte tent waarin je helemaal kunt ontspannen en genieten van een massage. De opbrengst is voor een goed doel!

Access Barr demonstraties met Hilona en Tamara
Wij zijn Tamara Stegeman en Hilona Schaft-Mol en in onze praktijken verzorgen wij Bars en Body Process sessies en geven wij cursus in deze techniek om zo de techniek te verspreiden onder praktijkhouders voor lichaamswerk en voor een ieder voor wie dit een bijdrage kan zijn.

Bars is een techniek waarbij we via drukpunten op het hoofd lichamen in staat stellen spanning en ballast los te laten.
We raken lichtjes hoofd en nek aan en het proces en het zelf herstellend vermogen van het lichaam activeert zich merkbaar.
Klanten van ons geven aan rust en ruimte in hun lichaam te ervaren na deze simpele en liefdevolle werkwijze.

We raken heel graag mensen en hun mogelijkheden aan met onze werkwijze.

Innervrouw readings met Karin

Liefdeslicht en Eigenkracht met Else

  

LiefdesLicht en EigenKracht® helpt je afstemmen op jouw natuurlijke Hulp- en KrachtBronnen
en leert je  bewust omgaan met jouw energieën.
Deze Methode heb ik ontvangen van LichtMeester White Eagle om bewustwording te vergroten.
LiefdesLicht en EigenKracht® vormt een basis voor groei en bewustwording, het leert mensen om krachtig in het leven te staan, te vertrouwen en terug te keren naar zichzelf.
Sinds 2014 is deze Methode een geregistreerd merk met als doel de zuiverheid te bewaren.
Mijn taak is deze Methode vorm te geven en door te geven,
ik geef de Methode gratis door.

Kunst en fantasy van Nelleke Schoemaker

Nelleke maakt schilderijen, fantasy dieren/creaties, sieraden met onder andere mineraalstenen erin verwerkt, toverstokken, mandala stenen, elven lampjes, monsterboeken en nog veel meer. Alles is handgemaakt!

Sierraden en meer van Ilone oftewel de berkenvrouw.

Ilone brengt haar prachtige creaties op de markt onder de naam De Torenvalk.

Een veer ademt vrijheid uit. En een zachte kracht; het heeft de lucht geslagen en een vogel gedragen, het heeft een levend dier gesierd. En nu siert het een mens.

Ik raap elk veertje op dat ik zie. Dat doe ik al van kleins af aan. Begin 2013 had ik een enorme verzameling en wist ik dat ik er oorbellen mee wilde maken en dat dit prachtig hergebruik zou zijn! Een idee waar ik zelf al heel vrolijk van werd. Ik werk met liefde en aandacht en het resultaat is een serie sierlijke & krachtige sieraden.

Ik leg de veren met zorg samen en lijm ze pas als er de meest sprekende combinatie mee gevonden is; als de ene veer de andere versterkt. Ik noem ze mijn darlings.

Met deze darlings draag je de pure natuur bij je. Om het puur te houden, gebruik ik geen geverfde veren. Ongeverfde veren hebben meer kracht en elasticiteit. Van mij mag iedereen terug naar de natuur en meer natuurlijke producten in het dagelijkse leven gebruiken.

Ik maak van de veren ook halskettingen, haarveters en tassenclips. Al mijn sieraden zijn uniek in hun soort, er bestaat geen tweede van. Daarnaast werk ik sinds kort ook met prachtig glanzende keverschildjes. Die geraapt zijn in de bossen van Thailand. Sinds heel kort maak ik ook wristwraps (armbanden) buideltjes en talismannen. En soms een enkele hoofdtooi.

Veren sieraden zijn een zomer- en feestproduct en houden van een blote hals. Ze gaan niet goed samen met sjaals. Een blote hals houdt ook van veertjes…omdat ze zo streelzacht zijn. De oorhaakjes zijn van roestvrij staal en irriteren het oor niet.

Veel plezier, enjoy these darlings!

Vintage van Margaretha

Margaretha Z is te vinden op fairs, markten en festivals
Het assortiment bestaat uit lifestyle en cadeau-artikelen, zowel nieuw, vintage en retro. Daarnaast zijn er door Margaretha zelf ontworpen textiel producten te koop

 

Aardekracht, kleurrijke sieraden van zilverdraad en edelstenen

Ik ben Geeske Hogenhuis-Spreeuwers en onder de naam AardeKracht maak en
verkoop ik kleurrijke sieraden van zilverdraad en edelstenen. Tevens ben ik
intuïtief coach met een praktijk in IJlst, vlakbij Sneek.
www.aardekrachtsieraden.nl
www.facebook.com/AardeKracht
www.instagram.com/AardeKracht

Artisan Gifts van Sylvia Douna
Natuurlijke en spirituele producten zoals orgonite, edelstenen, edelsteenproducten, palo santo, aromatherapie sprays, kristallen piramides enz.


Artisan Gifts is een webshop voor natuurlijke en spirituele artikelen (edelstenen, aromasprays, palo santo) met als speciaal product orgonite. Deze producten zijn handgemaakt en per stuk uniek. Ik heb er voor gekozen deze zelf te maken zodat ik het mijn eigen intentie en energie kan meegeven. Daarnaast levert het maken ervan mij al fijne energie. Dus met recht kan ik zeggen, met liefde gemaakt.
Orgonite is een combinatie van hars, metalen en edelstenen. Door deze combinatie wordt een proces ingang gezet dat je directe omgeving ontdoet van negativiteit. Dat kan zijn in emotionele sfeer (spanningen, depressie) maar vooral ook de inwerking op straling om ons heen (Wifi, electronica).  Hoe groter de orgonite, hoe meer bereik in m2.
Orgonite is onder meer verkrijgbaar in de vorm van piramides (naar de vorm van Gizeh in diverse groottes), hangers en oplaadschijven. Ik werk daarbij intuïtief. Bij opdrachten wordt de edelsteenkeuze naar wens meegenomen.
Over orgonite kan nog veel meer verteld worden en er is interessant beeldmateriaal. Vraag me er gerust naar. Dit kan via FB privé of mijn groep Orgonite Artisan.

 

Espavo praktijk Spirituele horoscoop duiding

Sylvia is astroloog en duidt op het festival je geboortehoroscoop waarbij ze zielsvragen beantwoordt als “hoe kan ik spiritueel groeien?”, “waar liggen mijn ware talenten en kwaliteiten?”, Wat is mijn levensopdracht?”. Daarvoor heeft ze wel je exacte geboortetijd nodig.

 

Henna tatoeage van Nathalie

Nathalie beschildert jouw handen met prachtige henna tekeningen!

 

 

Natuurlijk leven met het Web van Oervrouwen

Je vindt bij Quinta, die het natuurlijk leven zelf in de praktijk brengt, onder andere schapenvachten, vilten en buffeltassen, wollen tuinbroekjes, droge worst van eigen dieren, godinnenkunst en meer!

Elvegeluk

Elve Geluk is de leukste spirituele webwinkel met een flinke dosis geluk!
Bij Elve geluk vind je Spirituele artikelen zoals prachtige mandala wandkleden, hele mooie halfedelstenen kettingen en de mooiste natuurlijk gemaakte dreamcatchers.
Naar het wilde wiiven festival neem ik heel veel godinnenoorbellen en kettingen mee, prachtige sarongs en mooie rinkelende enkelbandjes.
Elve Geluk heeft veel producten uit het oude Europese Paganisme, zoals de vijfpuntige ster, het pentagram, sieraden met godinnen en runen, levensbomen en mandala’s.
Of kom je langs voor heerlijke wierook of een lekker stukje Aleppo zeep?
Veel Geluk bij het vinden van een mooi cadeau voor jezelf of voor een fantastisch persoon in je leven!
Elve Geluk is de webwinkel van Elrike Veninga, ze heeft ook nog een massagepraktijk in hartje Leeuwarden en organiseert rode tent avonden 1 keer in de 2 maanden in haar praktijkruimte.

Wanchako Palo Santo – geurende krachtige sieraden van hout
Ben jij al bekend met de kracht van ‘heilig hout’? Wanchako verkoopt fair trade, handgemaakte geurende producten van heilig hout. Om de positieve energie te delen, inspirerend te zijn en de verkoop van gecertificeerd hout (hierin zijn we uniek) en fair trade palo santo te stimuleren. Heilig hout is uniek om zijn ontspannende werking, energetische reinigende werking en is anti-mug en anti-motten. Kom langs bij Wanchako voor een klein ‘smudge’ ritueel en ervaar de kracht van heilig hout!
Martine is er afgelopen jaar voor vrijwilligerswerk geweest en het is heel tof om te zien dat we nu 2 buurvrouwen en een familie van stabiel inkomen kunnen voorzien. Ik ben een sociale onderneming, en heb wekelijks contact met de boeren in Peru. Alle producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt en fair trade. 
Kijk gerust op onze facebookpagina www.facebook.com/specialwood.
Bij het gedeelde bericht van Vetgroener (op festival mundial) zie je hoe ik iemand een smudge geef. Like je de pagina van Palo Santo Wanchako?:)

Koop hier je kaartje!

Lees hier meer over het festival!