Cadeautje Wilde Wiven Magazine

Hoi lief Wild Wijf,

Yes, alweer een cadeautje! Dit keer krijg je een exemplaar van het Wilde Wijven Magazine cadeau! Al die verhalen van verschillende vrouwen zijn zo’n grote inspiratiebron voor mij dat ik ze graag wil delen.

Dussss…. download via de volgende link jouw exemplaar van de zomerse midzomer droom editie!

Wilde Wijven Magazine Midzomer Droom

Enne… word je hier nu net zo blij van als ikzelf… neem dan een abonnement. Je krijgt dan alle magazines die tot nu toe uit zijn gebracht én de magazines die nog komen in 2017 in je inbox! Super leuk toch? En dat kan natuurlijk nog leuker…drums please… je krijgt de magazines dit keer niet voor 25 euro maar voor 20 euro. Als bedankje voor jouw interesse in het Wilde Wijven Magazine! Vul de kortingscode wwm20 in bij het afrekenen. Klik hier om jouw abonnement met korting te kopen!

Wat anderen zeggen over het Wilde Wijven Magazine:

“Empowerment, zusterschap en liefde!
De liefde en toewijding die Marieke in dit magazine heeft gestoken, spat van het scherm af.
Het Wilde Wijvenmagazine is voor alle dappere vrouwen die groot dromen, hun hart volgen en de moed hebben om zichzelf te overtreffen.
Hier vind je inspirerende verhalen van anderen, leestips om je Wilde Wijven kennis te vergroten en creatieve activiteiten om daad bij woord te voegen.
Alles wat je nodig hebt om je Wilde Wijf te laten dansen.
Veel plezier met lezen en ontdekken!”

– Aca Siwabessy

“Een magazine om even een moment voor jezelf te nemen, stil te staan bij je vrouw-zijn, wat dat betekent en hoe andere vrouwen daarnaar kijken. Geen glossy met idealen waar je aan moet voldoen, maar info en tips om vooral jezelf te zijn. Ik kijk uit naar de volgende….go Marieke!”

-Ellen de Vries Veldman

“Vanochtend, onder het genot van een bakje koffie, heb ik in alle rust je magazine gelezen. Wat heb jij er wat moois van gemaakt! Deze verhalen verdienen het gelezen te worden door het grote publiek. Het is tijd voor verandering. Ménsen zoeken om verandering. Deze verhalen kunnen hen daarbij helpen of aanmoedigen!”
-Happy vd Heide
 “Wat doe jij leuke dingen zeg. Ik heb heerlijk door je blad zitten bladeren
vanochtend, het is jammer dat ze niet op papier zijn, zo mooi qua kleur
enzo.”
– Marieke Eebes

“He wat super geschreven zeg! Helemaal akkoord voor mij, je hebt een prettige stijl…Dank je wel.”

-Sandra Doosje